Нашата мисия

“Алфамедикс“ е високо технологичен медицински център за физикална и рехабилитационна медицина. Разполагаме и прилагаме на нашите пациенти т.нар. преформирани физикални фактори чрез най- съвременните апарати разработени от водещите в света фирми за медицинска апаратура и техника. В тези апарати чрез компютъризирани модули даващи възможност за програмиране,визуализиране и проследяване можем да приложим както самостоятелно,така и в комбинация всички класически за физикалната терапия средства /ниско и средно честотни токове, ултразвук, лазер, нискочестотни импулсни магнитни полета и др./ Извършва се и лазертерапия, излъчваща сноп видими и инфрачервени лъчи. Процедурата има изразен противовъзпалителен, болкоуспокояващ , регенеративен и стимулиращ имунитета ефект.

Характерно за нашата болница е, че особено внимание се обръща на кинезитерапевтичните и масажните средства за рекреация и тонизиране на пациентите. Салонът за ЛФК е оборудван с приспособления за пулитерапия, суспенсотерапия и трудотерапия. Особено внимание се отделя на индивидуалната аналитичната гимнастика и гимнастика с уреди.

Всичко това в комбинация с изключително добре подготвени и мотивирани лекари, рехабилитатори и санитари ни дава основание да твърдим ,че сме един модерен европейски специализиран медицински център за физикална и рехабилитационна медицина, в който можем да помогнем за профилактика и лечение на редица изключително разпространени заболявания. Такива са социално значимите артрозна болест,увреди на централна и периферна нервна система, редица ССЗ (вкл. и инфаркт на миокарда,последиците от травматични,ортопедични и хирургични заболявания и др.

Нашата мисия е комплексна грижа за здравето на пациента, максимална удовлетвореност на нашите пациенти от положените грижи за тяхното физическо и психическо състояние и социалната им адаптация.